Να στείλετε μήνυμα
Quanzhou Winiw Import And Export Co., Ltd.
Quanzhou Winiw Import And Export Co., Ltd.
Νέα
Σπίτι / Νέα /

Εταιρικές ειδήσεις WINIW Νέο σχεδιασμό Γάντια χόκεϊ με μικροπλαστικές ίνες δέρμα

WINIW Νέο σχεδιασμό Γάντια χόκεϊ με μικροπλαστικές ίνες δέρμα

2024-02-28
WINIW Νέο σχεδιασμό Γάντια χόκεϊ με μικροπλαστικές ίνες δέρμα

Η WINIW, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συνθετικού δέρματος, κυκλοφόρησε ένα καινοτόμο νέο σχεδιασμό γάντι χόκεϊ με μικροϊνών.Αυτά τα γάντια είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μια ανώτερη εμφάνιση και αίσθηση, ενώ είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και μακροχρόνιο.

 

Το δέρμα μικροϊνών που χρησιμοποιείται σε αυτά τα γάντια είναι ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας που είναι ιδανικό για χρήση σε αθλητικό εξοπλισμό.αθλήματα υψηλής έντασης όπως το χόκεϊ στον πάγο.

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των γάντι είναι ο σχεδιασμός τους.Τα γάντια διαθέτουν επίσης ενισχυμένη επένδυση σε βασικές περιοχές για να προσφέρουν πρόσθετη προστασία από τις συγκρούσεις και τις συγκρούσεις.

 

Το δέρμα που χρησιμοποιείται είναι μαλακό και εύκαμπτο, επιτρέποντας τη μέγιστη ευελιξία και κίνηση.η εσωτερική επένδυση των γαντιών είναι αναπνευστική, βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και στη μείωση της συσσώρευσης ιδρώτα.

 

Συνολικά, τα καινούργια γάντια χόκεϊ μικροϊνών της WINIW είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ψάχνει για ένα υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης αθλητικό γάντι.Και η ανώτερη άνεση τους κάνουν μια μεγάλη επένδυση για κάθε σοβαρό παίκτη χόκεϊ..

Winiw Microfiber gloves leather for ice hockey